Saga hotellin ovelta pääsee suoraan rinteeseen, ladulle tai patikoimaan.

Kylpylähotellin maisemat lumoavat

Hotellit

Lapland Hotel Saaga sijaitsee aivan Ylläksen ytimessä,

Ylläsjärven puolella tunturia. Hotellista avautuu uskomaton tunturimaisema jopa 100 kilometrin päähän; taideteos, joka on vuoden jokaisena päivänä erilainen.

Poreiden sylei­lystä voi naut­tia myös upeassa luon­non­ki­vi­luo­lassa.

Sijainti rinteessä tekee Saagasta vaivattoman kohteen. Pääset hotellin ovelta suoraan rinteeseen, ladulle tai patikoimaan.

Hotellissa on yhteensä 84 kahden hengen huonetta, joista 15 on superior-huoneita. Huoneista 13 on varustettu huonekohtaisesti säädettävällä allergiatasoisella ilmanvaihdolla. Lisäksi hotellissa on 4 invahuonetta ja 13 lemmikkihuonetta. Kaikki huoneet ovat nykyaikaisesti varusteltuja.

Hotellin lisäksi majoitusvaihtoehtoina ovat laadukkaat erikokoiset Chalets-huoneistot ja loma-asunnot aivan hotellin tuntumassa, yhteensä 113 kpl.

Sagan spa-osasto. Perheen pienimmät viihtyvät krokotiilin seurassa kahluualtaassa.
Sagan spa-osasto. Perheen pienimmät viihtyvät krokotiilin seurassa kahluualtaassa.

Viihtyisä kylpyläalue

Allasosastolla tunnelmaa luovat upeat luonnonkivimateriaalit ja valaistus. Poreiden syleilystä voi nauttia upeassa luonnonkiviluolan porealtaassa tai perinteisessä porealtaassa. Perheen pienimmät viihtyvät krokotiilin seurassa kahluualtaassa. Löylyistä voi nauttia joko perinteisessä suomalaisessa saunassa tai rentouttavassa höyrysaunassa. Yksityiskäyttöön on varattavissa tilaussauna. Altaalla on allasbaari ja uinninvalvoja.

Ravintolamaailman elämyksiä

Lapland Hotel Saagan ravintolamaailma tarjoaa elämyksiä moneen makuun. Korkeatasoinen a la carte-ravintola tarjoaa pohjoisen makuja aivan uudella tavalla. Buffet-ravintolassa puolestaan nautit monipuolisen buffet päivällisen.

Sagan Bistro tarjoaa maukasta syötävää moneen makuun.
Sagan Bistro tarjoaa maukasta syötävää moneen makuun.

Sagan Bistro tarjoaa maukasta syötävää moneen makuun, salaateista burgereihin ja pihveihin, pohjoisen makuja unohtamatta. Lapsille oma listansa. Bistroon voit vaikka laskea kesken rinnepäivän herkuttelemaan. Bistrossa on myös viihtyisä baari- ja oleskelutila, josta löydät biljardipöydän ja voit istahtaa katsomaan MTV:n urheilukanavia. Ravintolassa on ilmainen wlan-yhteys.

Invalidiliitto on myöntänyt Lapland Hotel Saagalle Helppo liikkua -tunnuksen. Tunnus on osoitus esteettömän liikkumisen mahdollisuudesta kohteessa.

teksti: Kari Martiala | kuvat: Lapland Hotels

Lapland Hotel Saaga

JAA