Astiaston luonnollinen, herkkä värimaailma ja kuviointi ovat uniikkeja.

Luonto lautasella

Lapin herkut

Pentikin kanssa yhteistyössä toteutettiin uusi Lappi-astiasto.

Lapland Hotelsin keittiöpäällikkö Tero Mäntykangas ja Lapland Hotel Oulun keittiömestari Roope Kotila suunnittelivat yhdessä Pentikin asiantuntijoiden kanssa uuden astiaston hotellien ravintoloihin.

Kuvassa Roope Kotila
Kuvassa Roope Kotila

Lapland Hotelsin keittiöpäällikkö Tero Mäntykangas ja Lapland Hotel Oulun keittiömestari Roope Kotila suunnittelivat yhdessä Pentikin asiantuntijoiden kanssa uuden astiaston hotellien ravintoloihin.

– Meillä on vanhastaan hyvä yhteistyösuhde Pentikin Anuun ja Topiin ja kerroimme heille toiveistamme, Mäntykangas sanoo.

– Astioissa on Lapin värejä ja maisemaa sekä koivukangaspintaa. Olimme kolmeen otteeseen mukana tuotantoprosessissa ja lopputuloksesta tuli upea. Astiat ovat saaneet paljon kiitosta asiakkailtamme.

lappiastiasto2

Video ”Luonto lautasella” kertoo astiaston suunnittelusta.

teksti: Kari Martiala | kuvat: Lapland Hotels

JAA