Lapin tunnelmaa Tampereella

Hotellit

Hotellitestaajat kävivät ensi visiitillä uudessa hotellissa ja pitivät uudenlaisesta kokemuksesta.

Lapland Hotel Tampere sijaitsee erinomaisella paikalla aivan kaupungin sydämessä. Lapin herkkuja on tarjolla muillekin kuin hotellivieraille.

Hotellin sielu on keittiö.

Erityisesti kiitosta ovat saaneet Lapland Hotel Tampereen ravintola ja upea sisustus.

– Halusimme tuoda hotelliin Lapin mystiikkaa, rauhallisia värejä ja harmoniaa, hotellinjohtaja Janne Mönkkönen sanoo.

 

 Hotellissa on kaikkiaan 141 huonetta.
Hotellissa on kaikkiaan 141 huonetta.

Eri hotellikohteiden mukaan nimetyt kokoustilat, lappilaisten aiheiden teemoittamat hotellikerrokset ja upeat valokuvat virittävät aitoa Lapin tunnelmaa. Rento ja välitön palvelu täydentävät hienon hotellikokemuksen.

Hotelli sijaitsee aivan keskustan ja Tampere-talon tuntumassa.
Hotelli sijaitsee aivan keskustan ja Tampere-talon tuntumassa.

Lapland Hotel Tampere sijaitsee erinomaisella paikalla, lähellä yliopistoa ja Tampere-taloa, rautatieasemakin on aivan lähellä. Tampere-talolla järjestetään jatkuvasti tapahtumia ja ne tuovat hotellille niin ruokailijoita kuin majoittujia.

neukkari
Neuvottelut voi käydä tunturin huipun maisemissa.

Lapland Hotelsin oma Lappi-klubi osoitti sekin hotellin avajaisten yhteydessä voimansa.

– Järjestimme avoimien ovien tapahtuman Lappi-klubilaisille ja he pääsivät ensimmäisten joukossa tutustumaan hotelliin. Klubin 70 hengelle suunniteltu tapahtuma varattiin hetkessä täyteen, hän kertoo.

Keittiö on hotellin sielu

Hotellin sielu on Mönkkösen mukaan keittiö, jossa syntyvät aidot lappilaiset ruoat.

– Meillä on ollut täällä apuna erinomaisia lappilaisen ruoan tekijöitä. Keittiöpäällikkö Tero Mäntykangas, Lapland Hotel Oulun keittiömestari Roope Kotila sekä Lapland Hotel Sky Ounasvaaran vuoropäällikkö Esa Huttu ovat olleet tuomassa ruoanvalmistukseemme lappilaista otetta.

 

Ravintolan nimi Dabbal tulee saamenkielestä ja tarkoittaa koskien välistä suvantoa.

Raaka-aineet ovat aitoa pohjoisen antia: poroa, kuningasrapua sekä rautua. Samoja makuja kuin pohjoisen parhailla ruokapaikoilla.

– Asiakkaat voivat myös seurata ravintolan tv-ruuduilta, miten heidän annoksensa valmistuvat keittiössä.

Kaupunkihotellille ravintola on erityisen tärkeä osa kokonaisuutta.

Valtaosa pääraaka-aineista saapuu ravintolaan suoraan Lapista tutuilta tuottajilta.
Valtaosa pääraaka-aineista saapuu ravintolaan suoraan Lapista tutuilta tuottajilta.

– Tarjoamme hyvää ruokaa aamuvarhaisesta iltamyöhään ja meillä käy paljon paikallisia ihmisiä herkuttelemassa.

Lounaalla tarjolla on kevyitä salaatteja sekä kaksi eri keittovaihtoehtoa. Terveellistä ja hyvää.

– Aamiaisella hotellivieraille tarjotaan kahvi pöytiin ja meillä on myös kokki paistamassa munakkaita asiakkaiden toivomusten mukaan.

Lisää kohteesta osoitteessa Lapland Hotel Tampere

teksti: Kari Martiala | kuvat: Lapland Hotels

 


Lue myös

Poro-mustamakkara on hieno lappilainen perinneherkku

Luonto lautasella


Hotellitestaajat

hannuTestaaja

Ihminen maistaa aivoillaan. Ennen illallista piipahdamme keittiössä, jonka jälkeen juomme aperitiivin. Hieno ja rauhallinen lappimainen tunnelma valmistelee aivoja makunautintoon. Ruoka ei ole vain suuhun laitettavaa nieltävää. Ruokaan liittyy valo, äänet ja omat tunteet. Hyvä asiakaspalvelu ei ole myöskään vähäteltävä asia, seon Lapland Hotellissa ymmärretty ja tiedostettu.

Lue Hannun juttu osoitteessa www.laplandhotels.com

JAA