Ylläs on rinteiden lukumäärän, rinnekilometrien ja rinteiden korkeuserojen sekä monipuolisuuden puolesta Suomen suurin hiihtokeskus. Kuva Mikko Lampinen.

Ylläksen uudet palvelut

Hiihto & Laskettelu

Lapin talvimaailma tarjoaa jokaiselle jotakin.

Laskettelukausi on pitkä ja kausi jatkuu aina toukokuun alkuun asti.

Lapin upeissa tunturimaisemissa, puurajan tuntumassa mieli lepää. Pitkiä tunturijonoja ja keroja on silmänkantamattomiin. Kaikille löytyy vaihtoehtoja hyväkuntoisia rinteitä tai kevyttä puuteria ja pehmeää luonnonlunta. Lapsille on tarjolla ratoja ja pomppuja, nuorille isompia hyppyreitä ja pressejä.

Kuutamolaskussa löytyy tunnelmaa. Kuva: Ylläksen rinnemies.
Kuutamolaskussa löytyy tunnelmaa. Kuva: Ylläksen rinnemies.

Ylläs on rinteiden lukumäärän, rinnekilometrien ja rinteiden korkeuserojen sekä monipuolisuuden puolesta Suomen suurin hiihtokeskus. Ylläs-Skin monipuolisessa Y1-palvelukeskuksessa on reilusti tilaa vaihtaa varusteita, herkutella jonottamatta ravintoloissa ja tehdä hyviä ostoksia myymälöissä. Välinevuokraamosta löytyvät välineet niin lasketteluun kuin lumilautailuunkin tai vaikka lumikenkäilyyn. Ylläs-Skin hiihtokoulu opettaa uudet laskettelijat ja palauttaa kokeneempienkin laskettelijoiden kesäkauden aikana ruostuneet taidot ennalleen. 

Rinteisiin ja laduille voi suksia suoraan hotellin ovelta.
Rinteisiin ja laduille voi suksia suoraan hotellin ovelta.

Lapland Hotel Saaga on todellinen hiihtohotelli

Lapland Hotel Saaga on jo ennestään ollut laskettelijoiden suosima hotelli Ylläksellä, sillä ainoana hotellina alueella se sijaitsee aivan rinteiden juurella. Rinteisiin ja takaisin voi suksia suoraan hotellin ovelta. Ja Suomen mittavimmilla rinteillä päivän aikana väsyneet lihakset voi rentouttaa illan aikana takaisin laskukuntoon hotellin kylpyläosastolla .

Poreiden syleilystä voi nauttia upeassa luonnonkiviluolassa tai perinteisessä porealtaassa. Perheen pienimmät viihtyvät krokotiilin seurassa kahluualtaassa.
Poreiden syleilystä voi nauttia upeassa luonnonkiviluolassa tai perinteisessä porealtaassa. Perheen pienimmät viihtyvät krokotiilin seurassa kahluualtaassa.

Saagasta löytyy myös suksivuokraamo, joten välineet voi nyt hankkia vaivattomasti poistumatta majoituspaikastaan. 
Kun lisäksi hissiliput voi ostaa joko vuokraamosta tai sitten hotellin vastaanotosta jopa iltaisin ja aamulla ennen rinteiden aukeamista, niin eipä laskettelijalle voisi enää vaivattomammaksi rinnepalveluiden ostamista ja saavutettavuutta tehdä.

Ja kun ostaa sekä liput että –välineet etukäteen jo hotellivarauksen yhteydessä, niin silloin voi käyttää hyväkseen edulliset pakettitarjoukset ja säästää rahaa muihin loman menoihin.

Ylläksen Online-lippukauppa uudistuu!

Ylläksen ystäviä kiinnostanee tieto, että tänä vuonna Ylläksen Online-lippukauppa on uudistunut niin, että sieltä ostetut 2-14 päivän hissiliput saa nyt noin 5 % edullisemmin kuin hiihtokeskuksen Lippukassoilta.

Esimerkiksi aikuisten normaalihintakauden 6 pv lippu maksaa Online-lippukaupasta ostettuna 174,50 € (Lippukassahinta 183,50 €).

Lisäksi liput voi Online-lippukaupasta tehdyissä ostoissa maksaa halutessaan useammassa erässä käyttämällä Ylläs Erämaksu – maksutapaa.

teksti: Kari Martiala | kuvat: Lapland Hotels

 

Ylläksen Online-lippukauppa

LAPLAND HOTEL SAAGA

JAA